Otomotif

Motor Listrik Ola Electric S1 Air Jangkauan Jauh dengan Harga Terjangkau

10
×

Motor Listrik Ola Electric S1 Air Jangkauan Jauh dengan Harga Terjangkau

Sebarkan artikel ini
Motor Listrik Ola Electric S1 Air Jangkauan Jauh dengan Harga Terjangkau

Ragamsumbar.com – Motor listrik saiki dadi pilihan populer ing masyarakat Indonesia, utamane karo kehadiran Ola Electric S1 Air, motor listrik asal India sing saiki dibanderol sakitar Rp 16 jutaan. Kajaba regane sing terjangkau, motor iki nawakake fitur-fitur menarik lan kapasitas jarak tempuh sing nggumunake.

Desain lan Spesifikasi

Ola Electric S1 Air tampil kanthi desain skuter retro modern sing elegan lan futuristik. Dimensine sing ringkes nggawe cocok dadi alat transportasi ing kutha. Motor iki dilengkapi karo dek rata lan gantungan barang ing ngarep, serta bagasi jok luas berkapasitas 34 liter sing bisa muat nganti loro helm.

Motor listrik iki ditenagai dening mesin daya 4,5 kW (sakitar 6,0 Tk) lan baterai 2,5 kWh. Kecepatan maksimal sing bisa dicapai yaiku 90 km/jam, karo jarak tempuh nganti 101 km kanggo sak pengisian penuh. Kanggo varian S1 Pro, jarak tempuh bisa nganti 185 km karo kecepatan maksimal 115 km/jam.

Fitur lan Performa

Ola Electric S1 Air nawakake telu mode berkendara: Eco, Regular, lan Sport, sing nggawe pengendara bisa nyetel performa motor sesuai kebutuhan. Kajaba iku, model iki uga dilengkapi karo fitur-fitur canggih kaya cruise control lan hill hold control ing varian S1 Pro, sing umume ditemokake ing motor kelas premium.

Sistem pengereman nggunakake rem tromol ing loro rodane kanggo model S1 Air, dene varian S1 Pro dilengkapi karo rem cakram, nggawe aman lan nyaman nalika berkendara. Suspensi ngarep nggunakake sok teleskopik, lan sok ganda ing bagian mburi, njamin stabilitas nalika mlaku ing macem-macem kondisi dalan.

Rega lan Keuntungan

Kanthi rega sakitar Rp 16 jutaan, Ola Electric S1 Air nawakake nilai sing sangat kompetitif ing pasar motor listrik. Sakdurunge, motor iki didol kanthi rega sakitar Rp 15 juta, nanging peningkatan rega sebanding karo spesifikasi lan fitur sing ditawakake.

Keunggulan liyane yaiku kemampuan motor iki kanggo nempuh jarak sing adoh ing sak pengisian baterai, sing nggawe sangat efisien kanggo digunakake dadi kendaraan harian ing kutha maupun perjalanan jarak menengah.

Kesimpulan

Motor listrik Ola Electric S1 Air dadi pilihan sing sangat menarik kanggo sing nggoleki kendaraan ramah lingkungan kanthi performa handal lan fitur canggih. Kanthi rega terjangkau, desain menarik, lan kapasitas jarak tempuh sing adoh, motor iki dadi salah siji opsi paling apik ing segmen motor listrik ing Indonesia.

Kami kini hadir di Google News
Banner 120x600 pixels

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *